Onze pedicure behandelingen

Als pedicure neem ik de tijd voor mijn klanten om samen tot een oplossing te komen bij voetproblemen.

Verwen uw voeten met onze uitgebreide pedicure behandelingen en loop weer op wolken. 

iStock-1448089487

Pedicure behandeling

Eerste bezoek

Bij het eerste bezoek volgt als eerst een intake gesprek. Hierna volgt dezelfde behandeling als de standaard pedicurebehandeling

Deze standaard pedicurebehandeling wordt ook toegepast bij de diabetische voet, reumatische voet en risico voet, echter wordt er bij deze doelgroepen gericht behandeld volgens de Richtlijnen Kwaliteitsregister Pedicures.

€ 35,00

Standaard pedicurebehandeling

Vervolg behandeling

Een standaard pedicurebehandeling bestaat uit de volgende onderdelen; 

- Voeten desinfecteren,
- Indien nodig pakking aanbrengen om eelt zachter te maken,
- Nagels knippen, mechanisch afwerken en nagelomgeving schoonmaken,
- Overtollig eelt verwijderen,
- Kloven en of likdoorns behandelen,
- Eelt, kloven en/of likdoorns mechanisch afwerken,
- Voet desinfecteren,
- Voetcrème aanbrengen.
Deze standaard pedicurebehandeling wordt ook toegepast bij de diabetische voet, reumatische voet en risico voet, echter wordt er bij deze doelgroepen gericht behandeld volgens de Richtlijnen Kwaliteitsregister Pedicures.

*Bij meer dan 8 weken tussen de behandelingen wordt er weer 35,00 euro in rekening gebracht.

€ 33,00

Voetenscrub met kokos

Extra bij te boeken

Een standaard pedicure behandeling kunt u uitbreiden door een heerlijke voetenscrub toe te voegen. Deze kokosscrub verwijderd de dode cellen en maakt uw voeten lekker zacht en zorgt voor een goede doorbloeding.

Wat houdt een behandeling met een voetenscrub in:
Bij een voetenscrub worden uw voeten eerst gereinigd. Waarna ze heerlijk worden in gemasseerd met een voedende scrub, deze heerlijke zachte scrub verwijderd dode huidcellen en onzuiverheden. Tegelijkertijd stimuleert de scrub de bloedsomloop en verzorgt uw voeten.

Deze scrub behandeling maakt de huid zijdezacht door een verrijkt kokosmengsel te combineren met pure Aloë Vera. De scrub verwijderd zachtjes de droge, ruwe plekjes onder de voeten en hydrateert tegelijkertijd.

Na deze behandeling voelen uw voeten weer zacht en soepel aan.

€ 12,50

Voetenscrub Kokos + Voetenmasker Pure Vera

Extra bij te boeken

Een standaard pedicurebehandeling kunt u uitbreiden door de heerlijke combinatie van de voetenscrub + de voetenmasker toe te voegen. Zie bij Voetenscrub wat deze behandeling inhoudt, hierna volgt de voetenmasker: 

Ontdekt is dat een mengsel van Honing en Kaneel bij veel kwalen kan helpen. Honing werkt wondgenezend en heeft een zeer sterke anti bacteriële werking. Kaneel werkt kramp verlichtend en bevorderd de bloedsomloop. Gecombineerd maken zij ons Puur en Vera Honing/Kaneel voet masker tot een kalmerend en ontspannend masker, dat de huid voedt en herstelt.

Wat houdt een behandeling met een voetenmasker in:
Het masker wordt het liefst na een voetscrub ruim aangebracht op de huid en daarna ingepakt met folie, waarna het ca. 20 minuten moet inwerken. De voetscrub zorgt er voor dat het masker beter zijn werk kan doen en goed in de huis trekt. Hierna wordt het nog even lekker ingemasseerd waarna het vervolgens met een warme vochtige doek wordt verwijderd.

€ 17,50